Οικονόμου: Απύθμενο θράσος του ΣΥΡΙΖΑ – Παίζει στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα
«Ο Τσίπρας επιμένει ότι θα ανατινάξει μια εθνική επιτυχία που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου στην απάντησή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρει ο κ. Οικόνομου «χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου. Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δυο ακόμα νέα Rafale, ο κ. Τσίπρας να καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει τις συμφωνίες με τη Γαλλία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου
Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου. Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δυο ακόμα νέα Rafale, ο κ. Τσίπρας να καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει τις συμφωνίες με τη Γαλλία.
Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει και σε ποιους μεσάζοντες, παίζοντας στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα; Επιμένει ότι θα ανατινάξει μια εθνική επιτυχία που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ενόχλησε μόνο δύο κέντρα: την Τουρκία και τους εμπόρους όπλων που δεν είχαν θέση σε μία διακρατική συνεργασία. Εξακολουθεί να μιλάει υποκριτικά για ηθικό πλεονέκτημα όταν ο ίδιος επιλέγει να αποδεικνύεται εθνικό μειονέκτημα.
- Πόσες επιτυχίες του David Bowie χωράνε σε ένα βράδυ;
- Ουζμπεκιστάν: Μπαλόνια με υδρογόνο πήραν φωτιά μπροστά στο πρόσωπο γυναίκας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – Μικροπροβλήματα στον Αργοσαρωνικό
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
- Συνταγή: Γιουβέτσι κοτόπουλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-tehran-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442