Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Παραλήρημα Μητσοτάκη μπροστά στο πολιτικό του τέλος - Ο θύτης των υποκλοπών ως θύμα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Παραλήρημα Μητσοτάκη μπροστά στο πολιτικό του τέλος – Ο θύτης των υποκλοπών ως θύμα»

Ή θα συνεχίσει για τη χώρα ο εφιάλτης που λέγεται Μητσοτάκης ή θα μπει τέλος στον εφιάλτη και θα επιστρέψει στον τόπο η δημοκρατία και η δικαιοσύνη παντού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.​

Την ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και κυρίως τα όσα ανέφερε για το θέμα των υποκλοπών, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «παραλήρημα Μητσοτάκη».

«Εμβρόντητη σήμερα η χώρα παρακολούθησε το άνευ προηγουμένου παραλήρημα ενός πρωθυπουργού σε απόλυτη αποδρομή, μπροστά στο επικείμενο πολιτικό του τέλος», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας καλεί Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δεσμεύεστε ότι δεν παρακολουθούνταν οι υπουργοί από την ΕΥΠ;»

Και τονίζει πως «για μια ακόμη φορά, αντί για απαντήσεις, κατέφυγε σε ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας, για δήθεν σκοτεινά κέντρα που τον επιβουλεύονται».

«Από θύτης, θύμα»

Παράλληλα, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «διαστρέβλωσε πλήρως την αλήθεια, προσπαθώντας να εμφανιστεί ο ίδιος ως το θύμα των υποκλοπών, ενώ είναι ο θύτης της πιο βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την πτώση της Χούντας».

«Το πιο γελοίο όμως είναι όταν είπε ότι ‘δεν μασάει’ απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα και ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα ‘μπανανία’. Ποιος; Ο πρωθυπουργός που τρεισήμισι χρόνια τώρα κάνει τον τροχονόμο των συμφερόντων και έχει καταφέρει να βρίσκεται η χώρα, για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, στο μικροσκόπιο των ευρωπαϊκών θεσμών και του διεθνούς Τύπου για το κράτος δικαίου», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα»

Και προσθέτει: «Για το θράσος του κ. Μητσοτάκη δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Ούτε για το πόσο αδίστακτος είναι. Σήμερα όμως απέδειξε πόσο επικίνδυνος έχει γίνει και για τα εθνικά μας συμφέροντα».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός προχώρησε σε «εξοπλιστικά προγράμματα – μαμούθ, χωρίς διαπραγμάτευση και χωρίς να εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ για την αμυντική βιομηχανία της χώρας», σημειώνοντας πως «κανένας άλλος πρωθυπουργός, δεν θα μπορούσε να αποφασίσει να δοθούν 7 δισ. για εξοπλισμούς και να μην πάει ούτε ευρώ στην ελληνική αμυντική βιομηχανία».

«Σε ένα πράγμα όμως συμφωνούμε με τον κ. Μητσοτάκη. Ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης. Ή θα συνεχίσει για τη χώρα ο εφιάλτης που λέγεται Μητσοτάκης ή θα μπει τέλος στον εφιάλτη και θα επιστρέψει στον τόπο η δημοκρατία και η δικαιοσύνη παντού», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.​

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024