Δύο παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη Super League και έναν που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι, θα συμπεριλαμβάνει η αποστολή του Καμερούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Πιέρ Κούντε που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, τον Νικολάς Ενκουλού του Άρη και τον Ντέβις Επασί που είχε υπερασπιστεί κατά το παρελθόν την εστία του ΟΦΗ και της Λαμίας. Εκτός 26αδας έμεινε ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ.
Θυμίζουμε ότι το Καμερούν βρίσκεται στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Σερβία, Ελβετία και Βραζιλία.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.