Φωτεινή Πετρογιάννη: Ξέσπασε μετά τον καυγά με την Σπυροπούλου – «Είναι προσβολή για μένα να…»
«Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι», τόνισε η παρουσιάστρια
Τη δική της απάντηση από τον αέρα «Του Πρωινού» έδωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, μετά την άνευ προηγουμένου κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Twitter.
Οι δύο γυναίκες το βράδυ της Τετάρτης (9/11) έβγαλαν τα «μαχαίρια» και αντάλλαξαν δημοσίως βαριές κουβέντες.
- Διαβάστε επίσης: Κόντρα μεγατόνων μεταξύ Σπυροπούλου και Πετρογιάννη – «Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο»
Το πρωί της Πέμπτης η Φωτεινή Πετρογιάννη φανερά φορτισμένη είπε: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά».
«Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι».
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία. Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους (η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε “θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας”», κατέληξε.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442