Mε μία απώλεια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της Euroleague αφού ο Μιχάλης Λούντζης είναι εκτός λόγω τραυματισμού.
Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι, στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές μέρες .
Ταυτόχρονα το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί την περίπτωσή του αφού είναι σημαντικό μέλος του ρόστερ και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Πάντως το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στη νίκη αφού σε περίπτωση που τα καταφέρει θα πάει στο 5-1 και θα εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.