Ο Λούκα Ντόνσιτς πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, οδήγησε τους Μάβερικς σε άνετη επικράτηση κόντρα στους Γκρίζλις, με 137-96. Ο Σλοβένος έκανε double-double έχοντας 32 πόντους 10 ασίστ και 7 ριμπάουντ.
Όμως μία ασίστ που έκανε δεν μετρήθηκε ποτέ, αλλά αντίθετα μέτρησε ως άστοχο σουτ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σλοβένος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε σουτ αλλά πάσα και λανθασμένα του χρεώθηκε ως άστοχο σουτ.
«Ήταν πάσα, δεν πήγαινα για το λέι-απ. Δε γίνεται να κάνω λέι-απ χωρίς να βρω τη στεφάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα μετά τον αγώνα, ο οποίος ήταν εμφανώς πειραγμένος από αυτό το γεγονός.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.