Ευρυτανία: «Η κόρη μου είναι στο βυθό της λίμνης» – Τι λέει η μητέρα της 48χρονης για τον γαμπρό της
Η 48χρονη αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου στην Ευρυτανία
Η μητέρα της 48χρονης που αγνοείται στην Ευρυτανία φαίνεται πως έχει χάσει τις ελπίδες της να βρεθεί η κόρη της ενώ θεωρεί πως μάλλον η ίδια αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.
«Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω, ότι είναι μέσα στη λίμνη. Αν άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω» είπε χαρακτηριστικά στο STAR.
Όπως είπε, μάλιστα, το γεγονός ότι διάλεξε την Πέμπτη για να βουτήξει δεν ήταν τυχαίο αφού ημέρα Πέμπτη είχε «φύγει» από τη ζωή και ο πατέρας της 48χρονης πριν από πολλά χρόνια.
«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά»
Η ίδια είπε ακόμα ότι «για τον γαμπρό μου βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, έκανε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένη η κόρη μου. Η Ευρυδίκη δεν είχε προβλήματα όμως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι θα δώσει τέλος της ζωής της. Πρόσφατα είχε πάλι αποπειραθεί».
Στο ερώτημα, δε, αν ισχύει ότι η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γι’ αυτό πήγε να αυτοκτονήσει, η μητέρα της 48χρονης απάντησε «όχι γιατί είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα στη γέφυρα Επισκοπής και μου τηλεφώνησε ο Νίκος και μου είπε να την πάρω στο viber γιατί ήταν ανεβασμένη επάνω για να την καθυστερήσω μέχρι να πάει εκείνος. Ανεμίζανε τα μαλάκια και της είπε τι κάνει εκεί και πως θα πέσει και πρέπει να κατέβει και τότε την πήρε τηλέφωνο ο γιος της».
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442