Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ με την 48χρονη - Τα τελευταία λόγια στη μητέρα της

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ με την 48χρονη – Τα τελευταία λόγια στη μητέρα της

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης από το Καρπενήσι, η οποία παραμένει αγνοούμενη από το βράδυ της Πέμπτης.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και δύτες ψάχνουν παντού την 48χρονη, με τις έρευνες να παραμένουν ακόμη άκαρπες.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος» – Ένιωσε έντονο πόνο και… γέννησε μέσα σε λεκάνη τουαλέτας

Μιλώντας στο «Live News» η μητέρα της 48χρονης, συγκλονίζει γιατί θυμάται τα τελευταία λόγια που είχε με την κόρη της. «Της είπα «έφαγες με το παιδί;» και αυτά «ναι, φάγαμε», λέει, «φάγαμε και φρούτα». Έφαγε και όταν τελείωσε το φαγητό τα μακαρόνια με τον κιμά μου είπε: «Αχ βρε μαμά πόσο μου αρέσαν αυτά τα μακαρόνια», «γιατί δεν θα έρθεις μετά παιδί μου» λέω: «να φας;» Αυτός ήταν ο διάλογος. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια».

Εντείνονται οι έρευνες

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή.

Το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ «Έμιλι» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «σαρώνει» τον βυθό της λίμνης Κρεμαστών. Τέσσερις ειδικά εκπαιδευμένοι στα μεγάλα βάθη βατραχάνθρωποι, συμμετέχουν και αυτοί στην προσπάθεια για τον εντοπισμό της 48χρονης. Πυροσβέστες, εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής.

Όλοι ψάχνουν, όμως τέσσερις τέσσερις μέρες τώρα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της 48χρονης. «Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Είναι ο γαμπρός μου κάτω, είναι ο γαμπρός μου κάτω. Κατεβήκαμε χθες κάτω, καθίσαμε όλο το μεσημέρι ως το βράδυ. Δεν ξέρουμε, η λίμνη είναι βαθιά, κάνει και κρύο, φοβερό κρύο» ανέφερε η μητέρα της 48χρονης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το MEGA.

Γιατρός επιβεβαιώνει ξυλοδαρμό της

Στις έρευνες που γίνονται συμμετέχει και ο ίδιος ο σύζυγός της, ο οποίος αν και αρνείται να μιλήσει στα ΜΜΕ που βρίσκονται στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, αγωνιά και προσπαθεί να συμβάλλει στις προσπάθειες της Αστυνομίας, την Πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΜΑΚ. Ωστόσο, εναντίον του έχουν προκύψει αρκετές κατηγορίες, όπως αυτή του ξυλοδαρμού της γυναίκας του που συνεχίζει να αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα, ο Διοικητής του νοσοκομείου Καρπενησίου, Δημήτρης Καρατσίκης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή Tlife, επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνισή της με εικόνα που παρέπεμπε σε ξυλοδαρμό:

«Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο και της περιέθαλψαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς από την εικόνα της και μόνο είχε εμφανή τραύματα, μώλωπες και διάφορα άλλα θλαστικά τραύματα που επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφορία, δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε τα επόμενα 24ωρα μέχρι την εξαφάνισή της» δήλωσε ο διοικητής του τοπικού νοσοκομείου.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024