Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-2 για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.
Ο Έλληνας τεχνικός ισχυρίστηκε πως η ομάδα του υστερεί σε φυσική κατάσταση παρόλα αυτά είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:
«Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μου ωστόσο δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα όπως και ο κόσμος μας που απογοητεύθηκε.
Χτίζουμε ομάδα τον Σεπτέμβριο ενώ οι αντίπαλοι μας έχουν την ομάδα τους έτοιμη από το καλοκαίρι. Δίνουμε ότι έχουμε αλλά είναι προφανές ότι δε μπορούμε.
Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.