Μίτσελ: «Υψώσαμε το ανάστημά μας και νικήσαμε»
Ο Μίτσελ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ και στάθηκε στη βελτίωση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (58’, 81’) γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και επικράτησε στο Γεντί Κουλέ με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Super League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μίτσελ στάθηκε στην αγωνιστική βελτίωση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ύψωσε το ανάστημά του στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.
Διαβάστε επίσης: Κεφαλιά-οβίδα από τον Μπακαμπού και προβάδισμα για τον Ολυμπιακό (vid)
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:
«Ίσως καταλάβαμε πως έπρεπε εκείνη τη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο να υψώσουμε το ανάστημά μας και να κοιτάξουμε μπροστά τι θα κάνουμε.
Για το αν είναι μία προσωπική του νίκη, καθώς οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό: «Όχι σε καμία περίπτωση γιατί το έχουμε ξαναπεί πως παίζουμε με 16 ποδοσφαιριστές. Σήμερα απλά συνέβη αυτό που έγινε και με τον Ατρόμητο».
Για το αν βοηθάει η σημερινή νίκη: «Φυσικά, πρέπει να δουμε ποιος είναι ο τρόπος για να κερδίζουμε και σήμερα ήταν ένα παράδειγμα.»
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία
- Δεν σταματάει: Νέα ρεκόρ από τον θρυλικό Λιονέλ Μέσι (pic)
- Οι 11άδες στο Ελβετία – Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442