Γιατί έπρεπε να επαναληφθεί το πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες – Η φωτογραφία που εκθέτει τον διαιτητή
Ο Μανδάς απέκρουσε, αλλά το πέναλτι θα έπρεπε να επαναληφθεί, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έχουν μπει μέσα στην περιοχή παίκτες του ΟΦΗ, πριν εκτελέσει ο Χάμες Ροντρίγκες.
Λίγα λεπτά πριν το γκολ του Αφρικανού μεσοεπιθετικού, με το οποίο οι Πειραιώτες έφεραν στα ίσια το ματς, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Χάμες (52’). Ο Μεγιάδο ανέτρεψε τον Βρουσάι και ο διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Μια φάση βέβαια στην οποία θα έπρεπε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Διαμαντόπουλος, να δώσει επανάληψη, καθώς όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, είχαν μπει εντός περιοχής παίκτες του ΟΦΗ πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Χάμες Ροντρίγκες.
Εκτός από τον διαιτητή, μερίδιο ευθύνης έχει και ο VARίστας, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Η φωτογραφία εκθέτει τόσο τον ρέφερι από την Αρκαδία όσο και τον Αρτινό VARίστα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.