Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.
Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Μπράιαν Νταμπό που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά ούτε και ο Σεϊκ Ντουκουρέ που μετέβη στην Ισπανία για να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.
Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι με τον Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος «πονοκέφαλος» για τον Άλαν Πάρντιου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Η ενημέρωση του Άρη:
«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις δύναμης το πρωί, ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης το απόγευμα), στο οποίο δεν συμμετείχε ο Μπράιαν Νταμπό, λόγω ίωσης.
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που επέστρεψε από την Τσεχία και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Ξυλούρη, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους).
Ο Σεϊκ Ντουκουρέ, από την πλευρά του, μετέβη σήμερα στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» οπότε και μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στον οποίο επιστρέφει ο Ματέο Γκαρσία, που εξέτισε την ποινή του».
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.