Μία 35χρονη γυναίκα προχωρούσε στον δρόμο και είχε φτάσει έξω από τη δουλειά της όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος ξαφνικά της επιτέθηκε, την άρπαξε από το δεξί χέρι και την πέταξε κάτω. Η γυναίκα υπέστη κάταγμα από αυτή την πτώση και ο σκύλος σύμφωνα με πληροφορίες δεν την άφηνε. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τραβούσε τον σκύλο από το λουρί στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την γυναίκα, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.
Σημειώνεται πως ο σκύλος παρόλο που ήταν μεγαλόσωμος δεν φορούσε φίμωτρο.
Στη συνέχεια επενέβησαν περαστικοί, και κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, ένας οδηγός με ένα ρόπαλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου και να απεγκλωβίσει την 35χρονη.
Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας και η γυναίκα νοσηλεύεται με κάταγμα το δεξί χέρι της.
«Ένας θεός ξέρει πως γλύτωσα»
Εν τω μεταξύ, συνέντευξη στο LamiaFM1.gr έδωσε η 35χρονη που δέχτηκε την άγρια επίθεση από τον δεσποζόμενο σκύλο την ώρα.
Η 35χρονη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως γλύτωσε από τα δόντια του αγριεμένους ζώου, το οποίο δεν κατάφερε ούτε ο ιδιοκτήτης του να συναντήσει, ούτε οι φωνές της, αλλά ούτε και περαστικοί που έσπευσαν να βοηθήσουν.
«Μου επιτέθηκε, με άρπαξε στα δόντια του και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο. Ένας θεός ξέρει πως γλυτωσα τα δόντια του και βρέθηκα στο νοσοκομείο με δαγκωματιές, σπασμένο χέρι και σπασμένο κινητό τηλέφωνο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας