Νέα υπερπτήση από τουρκικό UAV στην Κίναρο
Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι υπερπτήσεις UAV δείχνοντας έτσι ότι η Άγκυρα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προκαλεί την Ελλάδα
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις καθώς στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε νέα υπερπτήση στην Κίναρο από τουρκικό UAV.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι υπερπτήσεις UAV δείχνοντας έτσι ότι η Άγκυρα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προκαλεί την Ελλάδα.
- Διαβάστε επίσης: «Για τον κόσμο φοβάμαι, εμένα τι θα μου κάμουνε;»
Χθες, εξάλλου, μέσω «διαρροών» τα τουρκικά ΜΜΕ, όπως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ισχυρίστηκαν ότι η Αθήνα στρατιωτικοποιεί -κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου όπως υποστηρίζουν- περαιτέρω νησιά. Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ, έκανε λόγο για «δικαίωμα αυτοάμυνας» της Τουρκίας, αμφισβητώντας εκ νέου την κυριαρχία ελληνικών νησιών.
Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν, μάλιστα, φωτογραφίες από τη Λέσβο και τη Σάμο, οι οποίες ελήφθησαν από τουρκικά μη επανδρωμένα σκάφη.
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442