Η κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι και κράτησε για ακόμα μία φορά ψηλά την Ελλάδα.
Η 31χρονη πρωταθλήτρια στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε την Λουσία Γιαμιλέθ Γέπεζ Γκουζμάν από το Εκουαδόρ και χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά για να φτάσει σε μία τεράστια νίκη.
Αρχικά η νεαρή αντίπαλός της την αιφνιδίασε και κατάφερε στα πρώτα δευτερόλεπτα να προηγηθεί 4-0.
Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Μαρία Πρεβολαράκη, καθώς «κλείδωσε» την 21χρονη και με συνεχόμενους πόντους έφτασε στο 14-4, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με τεχνική υπεροχή και το ρολόι να δείχνει 4.16 πριν την ολοκλήρωση του μικρού τελικού.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Λίβερπουλ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Μακριά από τον καλό εαυτό τους έμειναν Χρήστος-Παναγιώτης Ρούτσμιος και Ραφαέλα Σπανουδάκη, κατά τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου του Τορούν.