Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο

Μια μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο

Εκεί γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα η «Marca» στην ηλεκτρονική της έκδοση επέλεγε μια ποδοσφαιρική είδηση από την Ελλάδα για να σταθεί ψηλά στο homepage της. Πρώτο θέμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ρεάλ και η χθεσινοβραδινή της συνάντηση με τη Λειψία. Δεύτερο θέμα πως «ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει πλάι […]

Εκεί γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα η «Marca» στην ηλεκτρονική της έκδοση επέλεγε μια ποδοσφαιρική είδηση από την Ελλάδα για να σταθεί ψηλά στο homepage της.

Πρώτο θέμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ρεάλ και η χθεσινοβραδινή της συνάντηση με τη Λειψία. Δεύτερο θέμα πως «ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει πλάι στον θρύλο Μαρσέλο».

Ναι, στην περίφημη «Marca» που λίγες ημέρες πριν με αναλυτικό ρεπορτάζ μετέδωσε κάθε στιγμή της φιέστας του Φαλήρου για χάρη του Μαρσέλο.

«Ο Ολυμπιακός επιστρέφει δυνατά στο προσκήνιο» ανέφερε στο κείμενό της η κορυφαία εφημερίδα της Μαδρίτης σχολιάζοντας το (πιθανό) δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα αυτού του μεγέθους μέσα σε μόλις δέκα ημέρες από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Τον ίδιο που άνοιξε το καλοκαίρι του με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο.

Μεταξύ μας και ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη μεταγραφή δεν υπάρχει καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εξετάσεις: Να σου έλεγε κάποιος αρχές Ιούνη πως τον Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός ίσως θα είχε στο ρόστερ του Μαρσέλο, Χάμες και Βρσάλικο, να τον αναζητήσεις και σήμερα για να σου δώσει έξι νούμερα για το ΤΖΟΚΕΡ.

Αδιανόητο ακόμη και τώρα που είναι κοντά να συμβεί. Κυρίως όμως μια ενδεχόμενη αναβάθμιση και γιατί όχι, μια μεγάλη ευκαιρία. Οχι μόνο για τους Ερυθρόλευκους αλλά για ολόκληρο το χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν σταματά να βάλλεται εκ των έσω.

Είναι δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού, αν έρθει η ώρα, πώς θα προσθέσει στην εξίσωση και τον Χάμες και πώς θα τα φέρει βόλτα με ένα ρόστερ που όμοιό του δεν πρέπει να έχει συσταθεί από πλευράς φήμης στο χρονικό του club.

Ο Κολομβιανός στα 31 του παράτησε 4 εκατ. ευρώ ετησίως στο Κατάρ αναζητώντας την επιστροφή του στην Ευρώπη και την κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Το κίνητρό του είναι από μόνο του μια πρώτη εγγύηση.

Είναι δουλειά του ποδοσφαίρου όμως να αξιοποιήσει το γεγονός πως ξαφνικά έγινε η Super League πρωτάθλημα που εδώ αγωνίζονται κάποιοι που πρόλαβαν να γίνουν «εικόνα» για το ίδιο το παιχνίδι. Πρόσωπα που γίνονται λόγος για να πληρώσεις εισιτήριο την Κυριακή. Να ψυχαγωγηθείς με ποδόσφαιρο…

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024