Ωρα… πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει αύριο (11/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Βόλο.
Ο Ουσεϊνού Μπα θέλει να ξεχάσει την ήττα από τη Ναντ στη Γαλλία, με τον έμπειρο στόπερ να δίνει το σύνθημα για το τρίποντο στον αυριανό αγώνα της Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπα στην κάμερα της Cosmote Tv:
Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στη Γαλλία και τον τρόπο που αυτή ήρθε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήταν σκληρό που δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό γιατί μέχρι τότε είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δε πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε πολύ σύντομα έναν ακόμα αγώνα»
Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Όλοι γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, επομένως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα. Δε μας πειράζει αν το γκολ έρθει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό, όπως πέρσι. Αρκεί να έρθει και να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε πως ο Βόλος μας δυσκολεύει, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή