Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Αντρέι Κιριλένκο, συμπλήρωσε το bracket του Eurobasket και προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα πάρει το χρυσό!
Ο πλέον πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας «βλέπει» πως η «επίσημη αγαπημένη» θα αποκλείσει στους «16» την Τσεχία και στη συνέχεια τις Γερμανία και Λιθουανία στα προημιτελικά και τα ημιτελικά αντίστοιχα, ενώ θεωρεί ότι θα επικρατήσει και στον τελικό της Σερβίας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!