in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Σείεται το Καραϊσκάκη για τον Μαρσέλο, στις 20:45 η παρουσίαση – Ανοίγουν κι άλλες θύρες από τις 19:45 – Νέα ανακοίνωση Ολυμπιακού
Σείεται το Καραϊσκάκη για τον Μαρσέλο, στις 20:45 η παρουσίαση – Ανοίγουν κι άλλες θύρες από τις 19:45 – Νέα ανακοίνωση Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Μαρσέλο και με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ανοίγουν κι άλλες θύρες, στις 19:45, ενώ παράλληλα δίνονται σαφείς οδηγίες.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει τα εξής:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο στις 20:45! Η είσοδος για ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θυρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις θύρες τους. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45».
Θλάση υπέστη στο τελευταίο ματς της Φενέρμπαχτσε ο Λετονός γκαρντ, Άρτουρς Ζάγκαρς, ο οποίος θα χάσει και το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.