Την κορυφή του ιστορικού βουνού Αραράτ πάτησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου, Γιάννης Σπυριδάκης. Ο Κρητικός ορειβάτης συμμετείχε σε αποστολή που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ).
Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη επιτυχία πανηγυρίστηκε από τον σύλλογο του Γιάννη Σπυριδάκη. Σε ανάρτησή του στα social media αναφέρεται: «Ιστορική ημέρα για τον ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, με τον πρόεδρο του ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ να πατά την κορυφή του ιστορικού βουνού ΑΡΑΡΑΤ στα 5.137 μέτρα, συμμετέχοντας σε Ελληνική αποστολή της ΕΟΟΑ».
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».