Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Έλληνας γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και σήμερα (29/8) υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 17 ματς της Basket League με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 4,2 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα θέμα υγείας που προέκυψε μετά την νόσησή του από τον covid. Στην ΑΕΚ θα συναντήσει και πάλι τον Ηλία Καντζούρη, τον οποίο είχε προπονητή στον Κολοσσό την τελευταία διετία.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο τρις τροπαιούχος με τη «Βασίλισσα» υπέγραψε σήμερα (29/08) συμβόλαιο επιστροφής, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Βασίλη, καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ!»
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.