Σακελλαροπούλου από την Πάρο: Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την Παναγία με τη φροντίδα για τον αδύναμο
Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Δεκαπενταύγουστο
Στη δοξολογία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου παρέστη σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε το δικό της μήνυμα για την σημερινή μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.
Με το πρόσωπό Της, εμείς οι Έλληνες….
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή μέρα για την Ορθοδοξία, προσβλέποντας στην παρηγορητική και εμψυχωτική προστασία της Θεοτόκου.
Με το πρόσωπό Της, εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την αγάπη, τη φροντίδα για τον αδύναμο, την ενσυναίσθηση».
«Εύχομαι οι αξίες αυτές να συνεχίσουν να μας εμπνέουν. Χρόνια πολλά!», κατέληξε στη δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442