Ρίχνουμε το νερό ή τον ζωμό σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, προσθέτουμε το πλιγούρι. Αποσύρουμε αμέσως την κατσαρόλα από τη φωτιά και τη σκεπάζουμε με το καπάκι της ή με μεμβράνη. Αφήνουμε το πλιγούρι να φουσκώσει για 45-60 λεπτά. Το σουρώνουμε και το αδειάζουμε σε ένα μπολ. Το ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας