Μαγικά έχει τελειώσει η σεζόν για τον Σάσα Βεζένκοφ. Μετά το ντάμπλ με τον Ολυμπιακό, έχει σαρώσει και σχεδόν όλα τα ατομικά βραβεία που υπάρχουν.
Συγκεκριμένα μετά από τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος, μέλος της καλύτερης πεντάδας και τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη, ο Βεζένκοφ αναδείχθηκε και ως ο πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος.
Το συγκεκριμένο βραβείο του το χάρισε ο κόσμος μιας και αυτός ψήφισε τον αγαπημένο του παίκτη. Ο Βεζένκοφ πήρε το 14,8% των ψήφων αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη. Τρίτης βγήκε ο Στέφαν Μούντι της Λάρισας.
Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοφ είχε μέσο όρο 15,5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 29 αγώνες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.