«Βόμβα» μεγατόνων στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πρωταγωνιστεί ακόμη μια φορά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τον αγωνιστικό τομέα.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας (μαζί φυσικά με τον Εμπαπέ) Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι ανεπιθύμητοι στο σύλλογο.
Όπως αναφέρει η COPE, τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Βραζιλιάνος θεωρούνται «τελειωμένοι» από τη διοίκηση της Παρί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ένα ολικό rebuild, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Κίλιαν Εμπαπέ.
Μέχρι στιγμής στη Γαλλία δεν έχει αναφερθεί κάτι. Είναι γνωστό πάντως εδώ και καιρό πως ο Νεϊμάρ δεν είναι untouchable, όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να σκέφτεται πλέον και ο ίδιος την αποχώρησή του από την Πόλη του Φωτός.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.