«Βόμβα» στο Παρίσι: Μέσι και Νεϊμάρ στο «σφυρί»
Την άμεση αποχώρηση των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ θα επιδιώξουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν
«Βόμβα» μεγατόνων στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πρωταγωνιστεί ακόμη μια φορά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τον αγωνιστικό τομέα.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας (μαζί φυσικά με τον Εμπαπέ) Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι ανεπιθύμητοι στο σύλλογο.
Όπως αναφέρει η COPE, τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Βραζιλιάνος θεωρούνται «τελειωμένοι» από τη διοίκηση της Παρί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ένα ολικό rebuild, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Κίλιαν Εμπαπέ.
Μέχρι στιγμής στη Γαλλία δεν έχει αναφερθεί κάτι. Είναι γνωστό πάντως εδώ και καιρό πως ο Νεϊμάρ δεν είναι untouchable, όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να σκέφτεται πλέον και ο ίδιος την αποχώρησή του από την Πόλη του Φωτός.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι»
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442