Τις υποχρεώσεις τους στο εφετινό Wimbledon ξεκινούν σήμερα (28/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια και No5 της παγκόσμιας κατάταξης, στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 (Novasports 6).
Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Χάιβς ήταν προγραμματισμένος για χθες, αλλά η έντονη βροχόπτωση άλλαξε τα πλάνα των διοργανωτών.
Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη του Wimbledon το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 19:30 (Novasports 2, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188).
Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρίτσαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κορτ, ενώ οι δύο τους δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και νίκησε 17-12 τη Σαμπαντέλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης.