Buy out με Ρόκετς και κάτοικος Λος Άντζελες ο Γουόλ!
Ο Τζον Γουόλ αποχωρεί από το Χιούστον και οδεύει προς το Λος Άντζελες!
Οι Χιούστον Ρόκετς και ο Τζον Γουόλ, συμφώνησαν σε buyout και ο 32χρονος γκαρντ, αναμένεται να υπογράψει με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για την εφετινή χρονιά.
Ο Γουόλ που έκανε opt-in στην επιλογή του για 47,4 εκατομμύρια δολάρια με τους Ρόκετς για την επόμενη σεζόν, συμφώνησε να πάρει 6,5 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ανέφερε το ESPN.
Αυτό είναι περίπου το ποσό της midlevel exception (μεσαίας εξαίρεσης των βετεράνων) των ομάδων που έχουν ξεπεράσει το όριο του salary cap, και το οποίο αναμένεται να λάβει ο Γουόλ από τους Κλίπερς.
Επιθυμία των Ρόκετς, ήταν να καταλήξουν σε συμφωνία με τον Γουόλ πριν αρχίσει η free Agency την Πέμπτη, για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους, στην επιλογή της επόμενης ομάδας του.
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν εύστοχοι»
- Χιμένεθ: «Να έρθει γρήγορα ο Ιανουάριος να ενισχυθούμε, γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα»
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
- LIVE: Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης
- LIVE: Μπολόνια – Γιουβέντους
- Τζένοα – Ίντερ 1-2: «Διπλό» κορυφής για τους «νερατζούρι»
- Λουτσέσκου:«Είχαμε πρόβλημα ενέργειας, ίσως και οι αλλαγές να μην ήταν η καλύτερη έμπνευσή μου…»
- Νίκολιτς: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο Ζίνι δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)
































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442