Ο Βιεϊρά αρνήθηκε να ακουμπήσει φανέλα του Ρόι Κιν: «Ήμουν καλύτερος απ’ αυτόν»
Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά αρνήθηκε αστειευόμενος να ακουμπήσει την φανέλα του άλλοτε αντιπάλου του στην Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν καλύτερος από αυτόν.
Η κόντρα ανάμεσα στον Πατρίκ Βιεϊρά και τον Ρόι Κιν είναι μια από της μεγαλύτερες στην ιστορία της Premier League. Μιλάμε για δύο εμβληματικούς αρχηγούς οι οποίοι υπήρξαν θρύλοι για τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο παλαίμαχος μέσος των «κανονιέρηδων» και νυν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας συμμετείχε στο «What I Wore» του BT Sport βλέποντας και μιλώντας για ιστορίες πίσω τις φανέλες που φόρεσε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
Ανάμεσα στις φανέλες που του έδειξαν ήταν και αυτή του Ρόι Κιν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την σεζόν 1999/2000
Ο 46χρονος Γάλλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κράτησε πολλές από τις φανέλες, όταν όμως ήρθε η σειρά της φανέλας του Κιν γέλασε, βάζοντας τα χέρια στις τσέπες του:
«Γι’ αυτό έβαλα τα χέρια μου στις τσέπες. Δεν θέλω να ακουμπήσω αυτή τη φανέλα», δήλωσε αστειευόμενος για να προσθέσει εν συνεχεία: «Ήμουν πολύ καλύτερος απ’ αυτόν».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.