Το φετινό πρωτάθλημα των Γουόριορς για τον Κλέι Τόμπσον έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Και αυτό γιατί πέρασε δυόμισι χρόνια εκτός παρκέ λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών.
Ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε και εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήμουν εκτός για τόσο καιρό και με σκότωνε να παρακολουθώ απέξω. Βγάζω το καπέλο στους συμπαίκτες μου που άρχισαν τόσο εντυπωσιακά τη σεζόν, έβαλαν από την αρχή τα θεμέλια για όλο αυτό. Είναι τρελός. Είμαι στον… 107ο ουρανό αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούσα καλά-καλά να οδηγήσω, εγώ ένας άνθρωπος που είμαι τόσο κινητικός.
Τότε ο αδερφός μου έλεγε «υπομονή, θα ανταμειφθείς στο τέλος» και είχε δίκιο. Έχυσα πολλά δάκρυα, ο Στεφ, ο Ντρέιμοντ, ο Άντριου και τα άλλα παιδιά με βοήθησαν. Το πίστευα, αλλά το να το βλέπεις ότι το καταφέρνεις από κοντά, είναι απίστευτο. Είμα περήφανος για όλα τα παιδιά».
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
H… κατρακύλα συνεχίστηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς, που ηττήθηκαν ξανά από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (114-113) – «Διπλός» Γιάννης με 30άρα (33 πόντοι, 15 ριμπάουντ), παρά τα minutes restriction.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε σχολίασε εκ νέου την έντονη αντίδραση του Φλικ επειδή τον Σεπτέμβριο ο Γιαμάλ διαγνώστηκε με πρόβλημα μετά την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας