Τίτλους τέλους έριξε το βράδυ της Τετάρτης (15/6) το MasterChef 6. Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος μαγείρεψαν για τελευταία φορά, με τον δεύτερο να κερδίζει τελικά το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Οι κριτές, αφού δοκιμάσαν τα πιάτα που ετοίμασαν οι δυο φιναλίστ, συνομίλησαν για τελευταία φορά στο τραπέζι.
Τότε ήταν που μια ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προκάλεσε ερωτηματικά για το αν ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρίσκεται στον έβδομο κύκλο του ριάλιτι.
«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», ανέφερε ο θείος Λεωνίδας.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς γέλασε και απάντησε: «Πού το ήξερες ρε μπαγάσα;». Ο Κουτσόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του, τον αγκάλιασε αλλά οι δύο κριτές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες ούτε διευκρίνισαν αν κάνουν πλάκα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Χαμός στο Twitter
Οι χρήστες του Twitter, που λατρεύουν την τριάδα των κριτών, αναστατώθηκαν με την ατάκα αυτή και παρακάλεσαν τον Σωτήρη Κοντιζά να μην αποχωρήσει, καθώς το MasterChef δεν μπορεί να είναι ίδιο χωρίς αυτόν.
Και εγώ που νόμιζα ότι ο Ιωαννίδης ή ο θείος Λεωνίδας θα την έκαναν του χρόνου λόγω παιδιών, αλλά τελικά μας την έσκασε ο Κοντιζας! #MasterChefGRpic.twitter.com/P6EbwkWM05
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.