MasterChef: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή – Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό
Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, με φόντο το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του MasterChef 2022.
H μεγάλη μέρα έφτασε. Μετά από 5,5 μήνες σκληρής δουλειάς και πολλών δοκιμασιών, η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος θα σηκώσουν απόψε την τελευταία καμπάνα και θα τα δώσουν όλα στον τελικό του MasterChef.
Οι δύο φιναλίστ αναμένεται να “μονομαχήσουν” σε μια δοκιμασία ορόσημο.
Ποιος θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και τα 50.000 ευρώ;
Στην κουζίνα του MasterChef θα βρεθεί η διάσημη Βρετανίδα σεφ Κλερ Σμιθ, η οποία είναι βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin, και οι δύο παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πιάτο της σε 3,5 ώρες.
Στη συνέχεια θα το βαθμολογήσουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και, φυσικά, η ίδια η Κλερ Σμιθ.
Η βαθμολογία θα σφραγιστεί σε ένα φάκελο και θα προστεθεί στις βαθμολογίες των προηγούμενων δοκιμασιών, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα ανακοινωθούν live τα αποτελέσματα και ο νικητής.
Δείτε το τρέιλερ του τελικού
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442