Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός είναι, ο Ευθύμης Κουλούρης με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει μια συγκινητική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία είπε φυσικά το μεγάλο «ναι»!
Ο φορ του Ατρομήτου επισκέφθηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάλλια την Κρήτη όπου εκεί σε γνωστό ξενοδοχείο και σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες προχώρησε σε μια πολύ όμορφη και ρομαντική πρόταση γάμου!
Η αγαπημένη του, Κάλλια Γαργανουράκη, η οποία είναι Ηρακλειώτισσα, είπε αμέσως το «ναι» συγκινημένη, με το ζευγάρι όπως είναι λογικό στη συνέχεια να δέχεται τις ευχές όλων για το χαρμόσυνο γεγονός.
Μάλιστα ο 26χρονος θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους ποστάροντας στο Instagram την στιγμή που γονατίζει και ζητά το χέρι της αγαπημένης του.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.