Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαΐνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Τέσσερις συλλήψεις
Το φορτίο με τα ναρκωτικά, η αξία των οποίων εκτιμάται από 10 έως 14 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε από την Κολομβία
Σε 300 κιλά ανέρχεται η ποσότητα της κοκαϊνης, η οποία κατασχέθηκε στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη και οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το φορτίο με τα ναρκωτικά, η αξία των οποίων εκτιμάται από 10 έως 14 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε από την Κολομβία, φτάνοντας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε κοντέινερ με μπανάνες.

Στη συνέχεια, η ποσότητα της κοκαϊνης μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Σχολάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα έγιναν οι τέσσερις συλλήψεις.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Άγγλους, μέλη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Οι ίδιοι φαίνεται να διέμεναν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις ιταλικές αρχές, καθώς η υπόθεση φέρεται να συνδέεται με φορτίο κοκαϊνης, το οποίο κατασχέθηκε πριν από 1,5 μήνα σε πλοίο στην Καλαβρία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442