Παίκτης της Ρεάλ πρέπει να θεωρείται ο Ορελιέν Τσουαμενί αφού οι Μαδριλένοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό για ένα πόσο που θα φτάσει στα 100 εκατομμύρια ευρώ!
Θετική έκβαση θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει στη Μαδρίτη τον Ορελιάν Τσουαμενί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου, αντί ποσού που φτάνει (ή κατά κάποιες πληροφορίες ξεπερνά) τα 100 εκατ. ευρώ.
Ο νεαρός χαφ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ, είχε εκφράσει την επιθυμία να μεταγραφεί στους «μερένγκες» και πλέον απομένει μόνο η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών για να ανακοινωθεί.
BREAKING: Real Madrid have reached verbal agreement with Monaco to sign France midfielder Aurelien Tchouameni in a package worth over €100m.
Clubs are finalising paperwork + regulatory process before signing & official confirmation.
LIVE: Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Ο ΟΦΗ δεν ξεχνά τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ καθώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Είχε πάρει Κύπελλο και το 1987 με τον Ολλανδό στον πάγκο του.