Δύο δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters τραυματίστηκαν ελαφρά στην ανατολική Ουκρανία ενώ σκοτώθηκε ο οδηγός τους, τον οποίο τους είχαν παραχωρήσει οι φιλορώσοι αυτονομιστές.
Πήγαιναν στο Σεβεροντονέτσκ
«Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, δύο δημοσιογράφοι του Reuters τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν στοχοθετήθηκαν ενώ κατευθύνονταν προς το Σεβεροντονέτσκ» ανέφερε εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού πρακτορείου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν «σε ένα όχημα που τους παραχώρησαν οι αυτονομιστές, το οποίο οδηγούσε ένας οδηγός που τους παρείχαν οι αυτονομιστές».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.