Η σεζόν στη LaLiga ολοκληρώθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας και κατέκτησε το 35ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Μάλιστα, η Bασίλισσα κατέκτησε το φετινό τρόπαιο με τη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία της από τον δεύτερο, μετά τη δική της λευκή ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι στην Μπέτις και σε συνδυασμό με την εντός έδρα ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βιγιαρεάλ.
Οι Μαδριλένοι τερμάτισαν με 86 βαθμούς έναντι 73 των Καταλανών και το τελικό +13 ξεπέρασε τη διαφορά των 12 πόντων με την οποία η Ρεάλ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1961, το 1963 και το 1975.
Πάντως, το ρεκόρ διαφοράς στη LaLiga είναι οι 15 βαθμοί της Μπαρτσελόνα έναντι της Ρεάλ την περίοδο 2012/13, όταν οι Μπλαουγκράνα είχαν συγκεντρώσει 100 βαθμούς και ο πλησιέστερος διώκτης τους 85.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.