Μια ακόμη συγκλονιστική σεζόν στην Premier League έφτασε στο τέλος της. Σε ένα φινάλε που θα μείνει στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια φοβερή ανατροπή μέσα σε περίπου έξι λεπτά απέναντι στην Άστον Βίλα.
Η Λίβερπουλ από την άλλη έκανε το καθήκον της κόντρα στη Γουλβς, με το τελικό 3-1 ωστόσο να μην της κάνει τη δουλειά, καθώς η Σίτι ήταν η ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή μετά το επικό 3-2 με την ομάδα του Τζέραρντ.
Μπορεί το φινάλε και γενικότερα οι τελευταίες εβδομάδες να ήταν δραματικές, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου να πλαισιωθεί στην κορυφή φέτος.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε… επαφή με την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς πέρασε συνολικά μόλις 11 ημέρες στην κορυφή. Μάλιστα, όσο «τρελό» και αν ακούγεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να μείνει για περισσότερες ημέρες στην κορυφή (14), ενώ και η Τότεναμ είχε μεγαλύτερο διάστημα «πατήματος» (13) στην πρώτη θέση της Premier League.
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φυσικά η ομάδα που πέρασε τις περισσότερες ημέρες ως πρωτοπόρος (168), με την Τσέλσι να ακολουθεί (70)…
Overall, Liverpool ended just 11 days top of the Premier League table in 2021-22, and just two of those were from October 2 onwards.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.