Κιλκίς: Νεκρός 64χρονος σε τροχαίο
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 64χρονο σημειώθηκε στις 2.15 τα ξημερώματα, στο 61ό χλμ της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Πευκοδάσος Κιλκίς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού κλήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.
- Τροχαίο στη Λήμνο: Δίκυκλο κατέληξε στη θάλασσα – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 22χρονος
- Μικρολίμανο: Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξε 12.000 ευρώ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)














































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442