Ολυμπιακός Β’ – Ολυμπιακός Βόλου 3-2: «Τρελή» ανατροπή για την ομάδα του Ιμπαγάσα
Ο Ολυμπιακός Β’ έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μέσα σε 20 λεπτά γύρισε «τούμπα» το ματς και επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου, κλείνοντας υποδειγματικά τη σεζόν.
Κλείσιμο με «τρελή» ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β’! Παρότι η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 στη λήξη του πρώτου μέρους κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς μέσα σε 20 λεπτά και να φτάσει σε μια φοβερή νίκη, επικρατώντας με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ο Βασίλης Σουρλής. Σκόραρε και ο Πινακάς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Κουντουριώτη.
Η ομάδα του Ιμπαγάσα ανέβασε στροφές και πίεσε ωστόσο κόντρα στη ροή, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 στο 29ο λεπτό.
Στο δεύτερο μέρος η ιστορία του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά. ο Μαρίνος μείωσε στο 50′ ενώ ο Σουρλής έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία στο 64ο λεπτό, σημειώνοντας το 2-2! Το τελικό 3-2 που «σφράγισε» και τη μεγάλη ανατροπή διαμόρφωσε ο Πινακάς μετά την έξοχη ενέργεια του Κίτσου.
Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Ολυμπιακού Β’ στην Super League 2 στα τελευταία του επτά παιχνίδια, ολοκληρώνοντας τη σεζόν υποδειγματικά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.