Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Συγκρούσεις με την αστυνομία στη Σανγκάη - Πολίτες αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους που προορίζονται για μέρη καραντίνας

Κοροναϊός: Συγκρούσεις με την αστυνομία στη Σανγκάη – Πολίτες αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους που προορίζονται για μέρη καραντίνας

Σε βίντεο που κυκλοφορούν φαίνονται αστυνομικοί να σέρνουν πολίτες προκειμένου να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν

Ένα από τα πιο αυστηρά lockdown έχει επιβληθεί στη Σανγκάη λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού. Οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους ενώ όσοι είναι θετικοί στον ιό μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους καραντίνας, από τους οποίους βγαίνουν μόνο μετά από δύο αρνητικά pcr tests.

Σήμερα υπήρξαν νέες αντιδράσεις κατοίκων καθώς όπως αναφέρεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν επειδή οι Αρχές καταλαμβάνουν τα σπίτια τους και τα μετατρέπουν σε χώρους καραντίνας για ασθενείς κοροναϊού.

Τα βίντεο είναι χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί. Αστυνομικοί, ντυμένοι με στολές Covid, συγκρούονται με το πλήθος και προχωρούν σε συλλήψεις πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκρότημα κατοικιών διαμένουν περίπου 500 άτομα. Ήδη από το Μάρτιο ένα μέρος του χρησιμοποιείται ως χώρος καραντίνας. Στο άκουσμα της επέκτασης όμως οι κάτοικοι αντέδρασαν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024