Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Miami Open: Ο Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Ντε Μινόρ με 2-0

Miami Open: Ο Τσιτσιπάς πέρασε το εμπόδιο του Ντε Μινόρ με 2-0

Επιβλητική εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που επικράτησε με 2-0 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και έδωσε ραντεβού με τον Αλκαράθ στους «16» του Miami Open

O Στέφανος Τσιτσιπάς δε συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ, επικράτησε με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Miami Open, όπου θα βρει απέναντί του τον 18χρονο ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

Αυτή ήταν η 8η νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις του Τσιτσιπά με τον 23χρονο Ντε Μινόρ στο tοur και ήρθε πέρα για πέρα δίκαια.

Ο Τσιτσιπάς επέβαλε το παιχνίδι του, σε ελάχιστες περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση και εξασφάλισε την πρόκριση σε 90 λεπτά.

Ο αγώνας 

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο και για τους δύο τενίστες, με τον Τσιτσιπά να επιλέγει στην αρχή της τακτικής του να ανεβαίνει στο φιλέ. Ο Τσιτσιπάς κρατούσε με άνεση το σερβίς του, αλλά από την άλλη σπαταλούσε ευκαιρίες για μπορέσει να πάρει πιο γρήγορα και εύκολα το σετ. Στο τέταρτο γκέιμ ο Στέφανος είχε κερδίσει διπλό μπρέικ πόιντ, όμως ο Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να φέρει το ματς σε 2-2 γκέιμ. Έτσι, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο το σετ έφθασε στο 5-4 και τον Αυστραλό να σερβίρει. Στο κρίσιμο σημείο ο Τσιτσιπάς βρήκε δύο set point, έχασε το πρώτο, αλλά μετά πέτυχε το μπρέικ και κατάφερε να κάνει το 6-4, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε μια δυσκολία, όμως έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και τελικά κατάφερε να πάρει το γκέιμ με 1-0. Ο Ντε Μινόρ βρήκε την 3η και τελευταία ευκαιρία του για μπρέικ στο 3ο γκέιμ, αλλά πάλι δεν τα κατάφερε, αμέσως μετά ο Τσιτσιπάς πέτυχε το μπρέικ για το 3-1.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά που αμέσως έκανε το 4-1 στα γκέιμ και τελικά κατάφερε να επικράτησε με 6-3 στα γκέιμ και να κάνει το 2-0 στα σετ.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024