Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Μίλαν Τόμιτς ενόψει της αναμέτρησης του Περιστερίου με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη 19η αγωνιστική της Basket League
Δυνατό και καλό τεστ θα είναι για το Περιστέρι η δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (28/3, 20:00, ΕΡΤ 3) για τη 19η αγωνιστική της Basket League.
Ο τεχνικός του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, στάθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως αυτήν τη στιγμή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμιτς:
«Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη, η οποία έχει προκριθεί στα πλέι-οφ της EuroLeague» δήλωσε ο τεχνικός των Κυανοκιτρίνων και συμπλήρωσε:
«Για μας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ, παρότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών