Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάσα Βεζένκοφ: Το «θωρηκτό» του Θρύλου

Σάσα Βεζένκοφ: Το «θωρηκτό» του Θρύλου

Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν, έτσι και χθες στο «Αστρομπάλ» ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό και έδειξε ξανά πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Με μια «θρυλική» εμφάνιση, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το σπουδαίο διπλό από το «Αστρομπάλ», επικρατώντας της Βιλερμπάν με σκορ 94-80, κλειδώνοντας έτσι τουλάχιστον την τέταρτη θέση στη βαθμολογία, που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι-οφ.

Και ήταν μια ακόμη φορά που ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν καταλυτικός για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Όπως και στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν, έτσι και χθες στη Γαλλία ο Βεζένκοφ ήταν απολαυστικός και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double-double, έχοντας 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας έτσι επάξια το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μοιάζει ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα, καθώς διανύει την καλύτερη περίοδό του για φέτος με τα ερυθρόλευκα, έχοντας κομβικό ρόλο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τα νούμερα να το αποδεικνύουν.

Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία έντεκα παιχνίδια ο 26χρονος ήταν σε όλα «διπλός», ενώ συνολικά έχει φθάσει σε 23 double-double, έχοντας αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια.

Μάλιστα, σε αυτά τα τελευταία 11 παιχνίδια ο Βεζένκοφ έχει σκοράρει σε όλα από τουλάχιστον 15 πόντους, έχοντας κερδίσει φυσικά και το βραβείο του MVP του Φεβρουαρίου.

Τα συνολικά νούμερά του μέσα στη σεζόν είναι επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο, δείγμα και της τρομερής βελτίωσής του, με την οποία οδηγεί τον Ολυμπιακό μαζί με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μετρά σε 27 αναμετρήσεις 13,8 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,1 κλεψίματα, με 67,3% στα σουτ εντός παιδιάς και 38,1% στα τρίποντα, έχοντας 29,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι on fire και βγάζει τον καλύτερο του εαυτό, την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024