Τη διαβεβαίωση ότι τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις ως προς τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και μέχρι το συνέδριο θα έχει προχωρήσει η ρύθμιση του συνολικού ποσού διαβεβαίωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του σήμερα στον Σκάι και τόνισε ότι «τον επόμενο μήνα θα έχουμε νέα, θα είναι ρυθμισμένα μέχρι το συνέδριό μας, να το πω πολύ απλά, όλα τα χρέη -θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός- όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και τα αρρύθμιστα».
Το ερώτημα που τέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν: «Με τα οικονομικά τι θα κάνετε κύριε Πρόεδρε, υπάρχει πολύς κόσμος που ρωτάει. Πρώτα απ’ όλα τι θα γίνει με τα παλιά, εκεί κάνουμε σφουγγάρι και τι θα γίνει με τα νέα; Ποια θα είναι η λογοδοσία, πως θα κινείστε στο οικονομικό περιβάλλον;».
«Καταρχάς, για να πάω στα παλιά, το λέω λοιπόν πρώτη φορά, όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ θα είναι ρυθμισμένα, θα ρυθμιστούν όλα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να επανέλθει ο δημοσιογράφος με το ερώτημα: «Πόσα είναι αυτά τα χρέη; Πόσα; Έχετε εικόνα;».
Ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε πως δεν έχει σαφή εικόνα, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι όλα αυτά τα χρέη θα ρυθμιστούν.
«Δεν έχω την ακριβή εικόνα και δεν θέλω να πω είναι τόσα, ξέρω πάνω-κάτω. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε νέα, θα είναι ρυθμισμένα μέχρι το συνέδριό μας, να το πω πολύ απλά, όλα τα χρέη -θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός- όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και τα αρρύθμιστα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.