Προ των πυλών βρίσκεται η μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να φιλοξενούνται την Πέμπτη (17/3) από τη Γάνδη, στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας.
Όπως έγινε γνωστό, την αναμέτρηση της Ghelamco Arena για τους «16» του Europa Conference League θα διευθύνει ο Ντάνιελ Ζίμπερτ.
Ο 37χρονος Γερμανός ανήκει στην Elite κατηγορία και θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν , ενώ 4ος ορίστηκε ο Σβεν Γιαμπλόνσκι.
Ο Ζίμπερτ έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων και όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, δεν είναι ιδιαίτερα… γουρλής.
Ο Γερμανός είχε διευθύνει τους αγώνες Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3, Πόρτο-Ολυμπιακός 0-2, αλλά και την εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από την Τράμπζονσπορ (1-3).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.