Παρελθόν και τυπικά από τον Άρη αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Άκης Μάντζιος. Η συνεργασία των κιτρινόμαυρων με τον Έλληνα τεχνικό είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά μετά την εκτός έδρας ήττα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Χερμάν Μπούργος τον αντικατέστησε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.
Τα διαδικαστικά, πάντως, καθυστέρησαν την επίσημη λύση της συνεργασίας, όμως, σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα, μάλιστα, με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια ευχαρίστησε τον Άκη Μάντζιο για την προσφορά του. «Κόουτς, σε ευχαριστούμε για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Άρης.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.