Ρωσία: Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ
Ο ιστότοπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τέθηκε εκτός λειτουργίας νωρίτερα την Πέμπτη
Εκτός λειτουργίας τέθηκε ο ιστότοπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας όπως ανέφερε αξιωματούχος στο Reuters, λίγη ώρα αφότου η Ρωσία παρέδωσε την απάντησή της στις αμερικανικές προτάσεις για τις εγγυήσεις ασφαλείας.
Δεν εξήγησε τους λόγους
Το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο το υπουργείο, μετέδωσε ότι ο ιστότοπος έπεσε για μία ώρα, για τεχνικούς λόγους. Ο αξιωματούχος που μίλησε στο Reuters δεν εξήγησε τους λόγους αυτής της διακοπής λειτουργίας.
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αν προκληθούμε
- Η NSA φέρεται να προετοιμάζει το Mythos της Anthropic για χρήση σε κυβερνοεπιθέσεις
- Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν βρέφος κοντά στη Χεβρώνα με σφαίρα στο πρόσωπο – Τραυματίστηκαν και οι γονείς
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3
- Οι μαύροι ρινόκεροι επέστρεψαν σε εθνικό πάρκο της Ζιμπάμπουε
- Θερμή υποδοχή στην Κρήτη για την Εθνική Ομάδα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-uvejs-bektas-2156172269-34066858-315x220.jpg)


























![«Ο Θεός, το σεξ και η Ευρωπαϊκή Ένωση» – Η ατάκα του Έντι Ράμα που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/edi-rama-1200x675-1-315x220.webp)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442