Πέραμα: Το συσσίτιο του Δήμου στην υπηρεσία των ευπαθών δημοτών
Ο Δήμος Περάματος μοιράζει συσσίτιο σε εκατό δημότες που στερούνταν τροφής. Μια είδηση καθόλου σημαντική για όσους έχουν το προνόμιο να είναι χορτασμένοι και δεν μπορούν να συναισθανθούν την κρισιμότητα της.
Διανέμει συσσίτιο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος στο πλαίσια σχεδιασμού για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Η λειτουργία της Δομής Κοινωνικού Συσσιτίου είναι γεγονός που αξίζει αναγνώρισης.
Τηρώντας απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορωνοϊού, ξεκίνησε από την Κοινωνική Υπηρεσία η διανομή συσσιτίου και τις επτά ημέρες της εβδομάδας στους καταγεγραμμένους ωφελούμενους.
Στη Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Περάματος διανέμονται καθημερινά, δύο μαγειρευτά γεύματα. Επιπλέον, ο Δήμος Περάματος μεριμνά ώστε να διανεμηθούν κατ’ οίκον τα γεύματα των ωφελούμενων που έχουν αποδεδειγμένη αδυναμία να τα παραλάβουν από το χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε τα εξής:
«Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της πρωτοφανούς ακρίβειας, ο Δήμος Περάματος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος έχει ως μέγιστη προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Η Δομή Κοινωνικού Συσσιτίου αποτελεί ακόμα έναν πυλώνα στήριξης των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.
Η διασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και η κάλυψη των βασικών κοινωνικών τους αναγκών αποτελούν υποχρέωσή και καθήκον μας».
Πληροφορηθήκαμε πως 100 άνθρωποι θα λαμβάνουν τροφή από την Δομή του Δήμου Περάματος. Τέτοιες δράσεις αναδεικνύουν τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην επίλυση ζωτικών θεμάτων για την ανθρωπότητα, όπως η παροχή τροφής σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να την προμηθευτούν μόνοι τους. Μπορεί για πολλούς από εμάς η είδηση αυτή να μην έχει καμία αξία, αλλά αυτό φυσικά συμβαίνει επειδή έχουμε την εύνοια να μην στερούμαστε πολύτιμα για την επιβίωση αγαθά. Για εμάς και ένας άνθρωπος στη χώρα να πεινάει σημαίνει πως αποτύχαμε όλοι μαζί.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442