Λίγες μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη με οπαδικά χαρακτηριστικά, άγρια επεισόδια στιγμάτισαν τον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρη Κασσανδρείας και Ανθεμούντα Γαλάτιστας.
Στο 70ο λεπτό παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, με δύο άτομα να οδηγούνται στο νοσοκομεία.
Η ΕΡΤ3 φέρνει στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντα από τα άγρια επεισόδια που έγιναν μέσα στο γήπεδο.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η συμπλοκή ξεκίνησε στο 70ο λεπτό του αγώνα Κασσάνδρας – Γαλάτιστας όταν ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων προκαλώντας αντιδράσεις. Οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται πως φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως το κλίμα δυναμιτίστηκε και από ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε ποδοσφαιριστή τους.
Στο αγώνα δεν υπήρχαν φίλαθλοι παρά μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των δύο ομάδων.
Τραγική ειρωνεία, πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη.
Προανάκριση για τα επεισόδια γίνεται από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας, ενώ οι γηπεδούχοι θα υποβάλουν μήνυση στον διαιτητή ως ηθικό αυτουργό της έντασης.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.