Τέλος έλαβε η πορεία της Μιχαέλας Λάκη στο Australian Open Junior.
Η νεαρή ελληνίδα τενίστρια έδωσε τα πάντα, ωστόσο ηττήθηκε από την αμερικανίδα Λιβ Χοβντ (Νο 13 του ταμπλό) με 6-4, 6-0 σε 72 λεπτά και έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, ύστερα από μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλο το τουρνουά.
Η 16χρονη αθλήτρια έμεινε πίσω με 5-1 στο πρώτο σετ και λίγο έλειψε να κάνει μία «μυθική» ανατροπή, ωστόσο η Χοβντ κατάφερε να κάνει το 6-4 και να πάρει το προβάδισμα στα σετ.
Στο δεύτερο σετ η Λάκη ξέμεινε από δυνάμεις και έτσι η Αμερικανίδα έκλεισε το παιχνίδι, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά του θεσμού.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι